Sundsvalls DFF tog säsongens första seger genom 2–1 mot Ljusdal.

SDFF vann i Falkenberg

Sundsvalls fotbollsdamer vann på bortaplan mot IF Böljan i Falkenberg.

Det blev en förhållandevis komfortabel bortaseger för Sundsvalls DFF när man mötte IF Böljan i Falkenberg på lördagseftermiddagen. SDFF tog ledningen redan efter 19 minuter när Amanda Månsson gjorde 0-1.

I andra halvlek utökade SDFF ledningen med både 0-2 och 0-3 genom Katherine Ebbs som gjorde båda målen innan IF Böljan kunde reducera till 1-3 som också blev slutresultatet.

Segern i Falkenberg placerar SDFF på nionde plats i tabellen och fyra poäng före lagen under strecket men tabellen är haltande eftersom vissa lag spelat en match mindre än sundsvallslaget.