Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Scendebut för hår- och makeupstylisterna Remii Online och Chole med deras draqshow Queen of cards. SVT:s reporter får en dragsminkning. Foto: Ylva Holmgren /SVT

Premiär för dragshow på Tornhuset i Sundsvall: ”Det är fett coolt”

Uppdaterad
Publicerad

Chloe och Remii Online går hår- och makeupstylistprogrammet på en gymnasieskola i Sundsvall och på fritiden har de skapat en dragshow som har premiär fredag kväll på Tornhuset i Sundsvall.

– Jag vill jobba som makeupartist för skådespelare i framtiden. Där är det mer än vanlig sminkning, man får göra skottskador och blåmärken, säger Remii Online.

Scendebut för queen of cards

Båda har intresserat sig för drag sedan flera år tillbaka och Chloe syr även sina egna scenkläder. Chloe har uppträtt förut men det här blir första gången de uppträder tillsammans.

– Jag tycker allting med drag är häftigt – hur det blir efter att man har sminkat sig, hur showen ser ut, jag tycker det är fett coolt, säger Chloe.

Se i klippet ovan när SVT Västernorrlands reporter blir dragsminkad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.