Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Kvinnan var på väg till sitt jobb under onsdagen förra veckan men kom aldrig fram. Polisen misstänker fortfarande inget brott i ärendet. I videon ovan kan du höra Josefine Perming Tengqvist, chef på grova brott vid polisen, berätta om polisens senaste spår av kvinnan. Foto: SVT

Senaste spåren efter försvunna kvinnan från Timrå – telefonen stängdes av

Uppdaterad
Publicerad

Den kvinna som anmäldes försvunnen under förra veckan har fortfarande inte hittats och polisens arbete fortsätter. Enligt uppgifter till polisen har kvinnan senast befunnit sig i Liden – men Josefine Perming Tengqvist, chef på grova brott hos polisen, vill inte gå in på om de har baserats på vittnesuppgifter eller andra uppgifter.

– Sådana detaljfrågor väljer jag att inte svara på nu, säger Peming Tengqvist till SVT Nyheter Västernorrland.

Klart är i alla fall att kvinnans telefon stängdes av på vägen från hemmet i Timrå till Liden. Om telefonen stängdes av ”aktivt” eller om batteriet tog slut är okänt.

Nu fortskrider arbetet med att hitta kvinnan och polisen arbetar med bland annat tips som inkommit under helgen.

– Vi följer upp tips och det är ett antal personer som vi ska hålla förhör med och sen jobbar vi med olika typer av inhämtningar av information, säger Josefine Perming Tengqvist.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.