Stökig fredagskväll i länet

Uppdaterad
Publicerad

Inledningen på helgen tycks ha gett polisen en hel del att göra – från krogbesökare med narkotika till misshandel, buskörningar och knivhot

Flera personer som rörde sig på Sundsvalls krogar under kvällen rapporteras för narkotikabrott – enligt polisen har det rört sig om narkotika för eget bruk.

Polisen fick under kvällen och natten fått flera anmälningar om buskörning – det handlade om fordon som cirkulerat i  Timrå och Sundsvall och där hög musik spelats.

Viftat med kniv

I Sollefteå misstänks en person för olaga hot och misshandel efter att ha slagits och viftat med kniv i centrala delarna av staden. 

I samband med en poliskontroll i samma kommun stoppades en person som nu är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylla.

Vi halvtvå-tiden fick polis avstyra ett lägenhetsbråk i Sundsvall mellan två berusade personer.

Parterna anmälde varandra för misshandel och omhändertogs därefter enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.