Foto: Jan Fahlén

Villa började brinna i Kramfors – fullt utvecklad brand

Uppdaterad
Publicerad

En villa i stadsdelen Limsta i Kramfors började brinna på söndagskvällen. Villan totalförstördes i branden och brandorsaken kommer nu att utredas av polisen.

Larm om branden kom vid 20.19 på söndagen. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen. Ingen person ska ha funnits i huset enligt de första uppgifterna. Polis är också utlarmad på brandplatsen.

Under morgontimmarna blossade branden upp igen i samband med att trossbotten rasade ner i källarvåningen, berättar inre befäl på räddningstjänsten Höga kusten Ådalen. Villan totalförstördes vid branden och det blir nu polisen som utreder brandorsaken.

Räddningstjänsten hade på måndagseftermiddagen lämnat platsen som nu övervakas av villaägaren.

Senare på måndagsaftonen kom ett nytt larm. Elden hade tagit sig i brandresterna och Räddningstjänsten Höga Kusten Ådalen måste åka dit för att släcka.

Texten är uppdaterad

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.