Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Jag är romantisk”. Ali Gheysari, 73, från Västerås fattade tycke för en person redan den första dagen, men fick inte det gensvaret han önskade. Foto: Rasmus Hammarström/SVT

Ali Gheysari söker kärleken i ”Hotell Romantik”: ”Det är tråkigt att vara ensam”

Uppdaterad
Publicerad

Årets säsong av ”Hotell Romantik” är igång. SVT:s reporter slog sig ner i soffan och kollade premiäravsnittet med deltagaren Ali Gheysari, 73, från Västerås – som stötte på lite motgång i dejtandet.

Efter flera försök att hitta en ny partner kastade sig den tidigare läraren från Västerås ut i dejting-tv-världen. Med 23 andra singlar åkte han till Portugal för att hitta den rätta.

– Jag ville hitta kärleken. Det är tråkigt att vara ensam. Jag kände att jag provar, säger Ali Gheysari innan han klickar igång avsnittet som bjöd på både skratt och besvikelse.

Nu är han igenkänd

Efter premiären fick han samtal och många som han träffar vill snacka om programmet. Och under senaste shoppingrundan kände han blickarna.

– Jag var på Eriksund och såg hur folk tittade lite extra, så jag drog ner mössan en bit, skrattar Ali som tar uppmärksamheten med ro.

I klippet ovan reagerar Ali på det första avsnittet som blev känslostarkt för honom.

Vad tycker du om dejting-tv? ”Lek med folks känslor och privatliv”

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet tycker Isabelle, Anna-Karin och Per till om dejting-tv och delar sina tankar om hur de ser på den perfekta dejten. Foto: Fredrik Björkholm/Elin Krell, SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.