Emma Iresäter packar flyttkartonger. Nu går flyttlasset från villan i Surahammar, till en annan villa i Surahammar. Foto: Fredrik Björkholm/SVT

Familjen Iresäter sålde villan i Surahammar – högt tryck på förhandsvisning

Uppdaterad
Publicerad

När drömhuset väl kom ut på marknaden högg familjen Iresäter i Surahammar direkt. Huset de lämnar ligger också det i Surahammar – en ort de vill vara kvar i.

De har klart märkt av att husmarknaden är het just nu i Surahammar.

– Det var många som kom hem till oss innan och frågade om huset, många ville gå på förhandsvisning och många kontaktade mäklaren för att komma i kontakt med oss, säger Emma Iresäter.

Flyttade av en slump

Att familjen flyttade till Surahammar från första början var mycket en slump. När Emma blev gravid behövde paret något större.

– Vi skulle flytta från en tvåa i Västerås och då stod valet mellan en trea i Västerås eller ett hus i Sura, och då valde vi huset. Jag trodde det skulle bli tråkigt att bo utanför Västerås, men vi trivs jättebra i Surahammar, säger Emma Iresäter.

I klippet hör du Emma Iresäter berätta om flytten och vad som lockar med Surahammar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.