Man misshandlad med dammsugare och hammare – kvinna anhållen

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagseftermiddagen upptäckte en förbipasserande i Skinnskatteberg, en man utomhus som endast hade kalsonger på sig. Mannen visade tydliga tecken på att ha blivit misshandlad. Det rapporterar VLT.

När polis anlände till platsen ska mannen berättat att han blivit misshandlad av sin hustru. Det genom att han ska ha blivit slagen i huvudet med en hammare samt slagen med dammsugare.  

Risporna som han hade på magen menar han att han fått när han ramlat. Hur mannen hamnat utomhus i bara kalsonger är oklart. Mannen har inte velat föras till sjukhus, utan endast blivit undersökt av ambulanspersonal på plats. 

Enligt VLT blev kvinnan gripen på platsen och gjorde motstånd vid gripandet. Till SVT säger jouråklagaren att kvinnan anhölls vid 17-tiden under lördagen misstänkt för grov misshandel. Utredningen fortsätter under söndagen och en häktning kan senast hållas under tisdagen. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.