• Viktigt meddelande:

    Information om skogsbränder på flera platser i landet Läs mer

Mannen överfölls av tre för honom okända män på en cykelväg. Foto: SVT Design

Man utsattes för grov misshandel

En 37-årig man misshandlades grovt av tre män under lördagsnatten. Han fick bland annat en flaska i huvudet så att sår uppstod.

Det var vid 04.08 på lördagsmorgonen som polis fick larm om att en 37-årig man misshandlats på en cykelväg mellan Bomansgatan och Iggebygatan i Västerås.

Flaska i huvudet

Tre för mannen okända män genomförde ett överfallet, slog honom till marken och sparkade honom när han låg ner. De slog en flaska i huvudet på honom.

– Han fick en sårskada i huvudet som behövde ses över, säger Magnus Wall, KC-befäl på polisens ledningssentral i Västerås.

Efter överfallet försvann gärningsmännen från platsen och mannen kunde ta sig till Iggebygatan där polis och ambulans tillkallades.

Grov misshandel

Vissa spår säkrades på brottsplatsen, men gärningsmännen är fortfarande på fri fot. En anmälan har upprättats om grov misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer