Foto: Pressbild Moderaterna

Ny ordförande för Moderaterna i Västmanland

Uppdaterad
Publicerad

Mikael Andersson Elfgren valdes under söndagen till ny ordförande för Moderaterna i Västmanland. Han tar över rollen efter Elisabeth Unell.

När Moderaterna hade förbundsstämma idag valdes en ny styrelse och Mikael Andersson Elfgren valdes till ny ordförande.

– Det känns både roligt och hedrande att få förtroendet att leda Moderaternas arbete i Västmanland. Moderaterna är sedan länge i en uppåtgående trend och nu ska vi fortsätta arbetet med att förbereda oss inför valet 2022. Jag ser fram emot att tillsammans med alla våra engagerade medlemmar arbeta för att byta regering, ta över styret i regionen och i fler västmanländska kommuner säger Mikael Andersson Elfgren i ett pressmeddelande.

Mikael Andersson Elfgren är sedan 2018 oppositionsråd för Moderaterna i Region Västmanland och arbetade innan det som officer på Ledningsregementet i Enköping. Han tar över rollen som ordförande efter Elisabeth Unell.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.