Polis och ambulans är på plats i Norberg. Foto: Niklas Hagman

Polisen larmades till bråk i Norberg: ”Väldigt rörigt”

Uppdaterad
Publicerad

Två personer har knivskurits vid ett stort bråk utanför en pizzeria i Norberg i Västmanland, och två har gripits som misstänkta. Det har varit mycket stökigt på platsen, enligt polisen.

Flera polisbilar och ambulanser larmades klockan 21.27 till ett bråk på Engelbrektsgatan i Norberg på fredagskvällen.

– Vi fick samtal om att det är någon knivskärning och någon har blivit slagen i huvudet, säger Henrik Öhman vid polisen regionledningscentral.

Omständigheterna oklara

När polisen kom dit visade det sig att det var flera olika grupper som hade hamnat i bråk.

– Det har varit bråk mellan sex–sju personer från olika falanger. Det hela slutade med att två personer är knivskurna och förda till sjukhus och två är gripna misstänkta för detta. Varför de har bråkat och hur de har bråkat, vad som verkligen hände, det vet inte jag, säger Henrik Öhman på polisen i region Mitt till TT.

De inblandade är i övre tonåren.

– Det ringdes in som ett pågående slagsmål där det flög flaskor och stenar, så det var nog rätt rörigt, säger Henrik Öhman.

Uppemot ett 70-tal ungdomar befann sig på platsen när bråket uppstod, rapporterar VLT. Vid 23-tiden var det tomt där, enligt polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.