Småstökig natt i Västmanland – flera butiksinbrott

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har larmats till stölder på tre platser i länet under söndagskvällen och natten mot måndagen. Två män är anhållna, misstänkta för en av stölderna.

Strax efter 23 i går kväll greps två personer på bar gärning sedan vittnen larmat om inbrott i en butik i Arboga. Polisen kom till platsen och kunde gripa två män i 20-årsåldern. Männen har förhörts och är nu anhållna, misstänkta för stöld.

Två butiksinbrott inom tio minuter

03.47, natten mot måndagen, fick väktare larm om inbrott i en butik i Fagersta. Tjuvarna hade brutit upp en dörr och tagit sig in i butiken och stulit solglasögon för ett okänt värde. Ingen gärningsman har gripits. Bara 10 minuter senare, 03.57, gick ännu ett inbrottslarm. Den här gången i en butik i Hallstahammar. Ett okänt antal handverktyg har stulits och inte heller här har man gripit någon gärningsman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.