Stökig helg i Västerås

Uppdaterad
Publicerad

17 mars 02:55, Två män i 20-årsåldern rånas på Puddelungsgatan på Bäckby. Tre rånare, varav en med kniv, får med sig bland annat mobiler, skor och pengar. Målsägande får även motta slag i ansiktet men ingen av dem ska ha blivit allvarligt skadad.

17 mars 02:02, Våld/hot mot tjänsteman, Västerås

Flera personer hotar en busschaufför ombord på en buss på Pettersberg. Ingen person skadas i samband med händelsen. En anmälan om hot mot tjänsteman upprättas.

16 mars 23:40, Rån väpnat, Hallstahammar

En pojke i 15-årsåldern uppger till ordningsvakterna på Hammartorget att han har blivit rånad på sin mobil. Gärningsmännen, som är okända för pojken, ska ha hoppat ur en bil och hotat pojken med kniv. Gärningsmännen fick med sig pojkens mobil. Pojken skjutsas hem och en anmälan om rån upprättas. Ingen är för närvarande gripen eller frihetsberövad i ärendet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.