Två till sjukhus efter krock på E18

Publicerad

Strax innan tre på eftermiddagen skedde två trafikolyckor på E18, strax öster om trafikplats Eriksberg i Hallstahammar. Den ena olyckan skedde i riktning mot Västerås och påverkade framkomligheten under några timmar.

I den första olyckan var två personbilar och en lastbil inblandade och skedde på E18 i riktning mot Västerås. Två personer fördes med ambulans till sjukhus, varken polis eller räddningstjänst hade uppgifter om hur allvarligt skadade de var.

Trafiken påverkades under några timmar i och med att det var begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen. Strax innan 17 hade polis och räddningstjänst lämnat och prognosen var att trafiken snart skulle flyta på igen som vanligt efter att lastbilen bärgats.

Olycka i motsatt ritning

I samband med den första olyckan skedde även en kökrock i motsatt ritning mot Köping, men som inte påverkade trafiken i någon större utsträckning.

– Det ska ha varit en mindre krock, troligen på grund av att man varit lite för nyfiken av att titta på olyckan i motsatt riktning, säger Per Bjurström, RLC-befäl hos polisen på region Mitt.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer