Polis och ambulans är på plats i Norberg. Foto: Niklas Hagman

Två misstänks för försök till mord i Norberg

Uppdaterad
Publicerad

Två män i 20-årsåldern har anållits misstänkta för försök till mord i samband med storbråket i Norberg natten mot lördagen.

– När vi kom till pizzerian där bråket startade fanns fyra skadade på platsen, säger polisens presstalesman Daniel Wikdahl. Två av personerna var knivskurna och två hade andra slags skador.

Samtliga skadade fördes till sjukhus med ambulans.

– De två män som var skadade men inte var knivskurna är de som nu har anhållits, skäligen misstänkta för försök till mord.

Det är ännu oklart om männen har gjort några medgivanden.

Enligt uppgifter ska så många som 70 personer ha varit inblandade i storbråket men polisen har ännu inte fått någon bild av vad som startat det hela.

– Nej faktiskt inte, men flera personer har hört av sig och ringt in i samband med händelsen så vi får arbeta vidare med förhör och försöka ta reda på vad saken gäller, avslutar Daniel Wikdahl.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.