• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: SVT

Vi behöver din röst – din röst är viktig

Uppdaterad
Publicerad

Vi har fått in många tankar och synpunkter om vården från er tittare. Vården som är ett ämne som vi djupbevakar inför valet.

” Vi åkte till BUP-akuten i Västerås och satt där en hel kväll. Där fanns bara en läkare som även behövde ta hand om de som låg inne på vuxenpsykiatrin. Det slutade med att jag blev hemskickad. Anledningen var att jag inte var folkbokförd i Västmanland utan bara inackorderad.”

Det är en av alla berättelser ni tittare har delat med er av. Fortsätt att skicka in era erfarenheter om vården men även om skolan som blir nästa ämne vi valbevakar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.