Med hjälp av högerfotens yttersida rundsparkade Zlatan Ibrahimovic in karriärens 500:e fullträff. Foto: Nick Turchiaro-USA TODAY Sports

Nattens nyheter 16 september

Uppdaterad
Publicerad

Orkanen Mangkhut tar sikte på Kina – dödstalet stiger

Orkanen Mangkhut stärks åter över öppet hav när den tar sikte på Kinas södra kust. Flera städer förbereder sig för hårda vindar och kraftigt regn. 25 personer har konstaterats omkomna efter ovädrets framfört i Filippinnerna.

Sadiq Khan pressar på för ny brexit-omröstning

Londons borgmästare, Sadiq Khan, driver på för att försöka få till en andra omröstning om brexit. I en debattartikel sätter Labour-politikern press på såväl Theresa May som egna partiet.

Ibrahimovic konstsparkade in mål nummer 500

Zlatan gjorde i natt sitt 500:e mål i karriären – och som han gjorde det. Med en akrobatisk rundspark i huvudhöjd förpassade han bollen in i nätet för Los Angeles Galaxy. Tyvärr, för svensken, innebar det inga poäng i slutändan då västkustlaget förlorade med 3–5.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.