Nu sockrar vi soff-erbjudandet – så blir SVT-klenoden din

Uppdaterad
Publicerad

Den legendariska röda Gomorron-soffan söker ju nytt hem när programmet görs om och Morgonstudion tar över den 28/8. Inför slutspurten i auktionen – till förmån för Världens Barn – slänger vi in ett par extra sittdelar, kuddar och ett soffbord. Allt unikt designat för att vara den perfekta ”tevesoffan”.

Proviniensen, alla kända rumpor som besuttit den – från statsministrar till sportstjärnor – får du på köpet!

Bränner pengarna på kontot? Vill du göra en god gärning – och framför allt: Saknar du en fräsig soffa? Då har du ditt livs läge. Inför det att SVT:s morgonprogram görs om auktionerar vi nu ut en soffa där slitaget är av en alldeles särskild dignitet. Och pengarna går oavkortat till Radiohjälpen.

För att krydda erbjudandet (Och bidra till Radiohjälpens arbete) kryddar nu programledaren och initiativtagaren Alexander Norén erbjudandet ännu en gång.

Under tisdagen låg det högsta budet på 26.200 kronor. Men på torsdagen är det uppe i hela 50.100 kronor – här kan du följa eller delta i auktionen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.