Foto: TT

De svenska lagen gick till kvartsfinal i DCL Futsal U21

Uppdaterad
Publicerad

Just nu pågår Deaf Champions League futsal U21 2018 i Göteborg.

Där är de två svenska lagen IK Surd Göteborg och I.K. Hephata Stockholm med och tävlar mot tretton andra europeiska lag om titeln i U21 Deaf Champions League.

IK Hephata spelade en match på torsdagskvällen mot Oslo, och i den matchen blev det oavgjort 2-2. Den andra matchen mot  UKS Bagry vann IK Hephata med 5-1.  Segern innebar att laget gick upp som gruppsegrare i grupp D och får nu möta Barnet från England i kvartsfinalen som spelas ikväll (fredag) klockan 20:00.

IK Surd vann matchen på torsdagsmorgonen mot Birmingham D.F.C. med 4-0. Den andra matchen spelade de på torsdagseftermiddagen mot SSC Spartacus. Där vann IK Surd med 1-2. Den tredje matchen spelades på fredagen spelade IK Surd mot DSYM Youngs, och där vann DSYM Youngs med 1-2. IK Surd får nu möta Doncaster D.F.C. i kvartsfinalen ikväll klockan 18:00.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Teckenspråksvärlden

Mer i ämnet