• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Stefan Löfven: ”Kostnaderna ska fördelas rättvist.”

Efter bråken om Brexit – Oliver Robbins slutar

Uppdaterad
Publicerad

Den högsta tjänstemannen vid avdelningen för Storbritanniens utträde ur EU, Oliver Robbins, slutar efter mindre än ett år. Han blir istället samordnare vid premiärministerns bostad och kontor på Downing Street i London, det rapporterar The Evening Standard.

Oliver Robbins kommer fortfarande att delta i nästa veckas fjärde omgång av Brexit-samtal, men han kommer då att arbeta för premiärministern.

Enligt The Evening Standard beror Oliver Robbins flytt till Downing Street på meningskiljaktigheter mellan honom och brexitministern David Davis.

Brexit

Vill inte kommentera

Oliver Robbins hade under måndagseftermiddagen ingen kommentar till att hans tjänst flyttas, men att han lämnar uppdraget mitt under pågående förhandlingar beskrivs av The Evening Standard som ”kaos” för premiärminister Theresa May.

LÄS MER: Analys: Oskön stämning i Europas mest omtalade skilsmässa

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Brexit

Mer i ämnet