• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Ingen skadades när ett barn avfyrade en ”tappad” pistol på Ikea i Fishers, Indiana. Bilden är en genrebild, och det visade varuhuset har inget med händelsen att göra. Foto: TT arkiv

Ett barn avfyrade en pistol på Ikea-varuhus i USA

Uppdaterad
Publicerad

Ett barn ska ha hittat och avfyrat en laddad pistol inne på ett Ikea-varuhus i USA. Barnet hittade pistolen som tappats av en man som suttit på soffan. Ingen ska ha skadats i samband med händelsen, rapporterar CNN.

En kund var inne och provsatt soffor på ett Ikea-varuhus i Indiana i USA. När han sedan reste sig upp och fortsatte shoppa insåg han att han tappat sin pistol.

Därefter ska några barn satt sig ned på samma soffa och hittat pistolen, som var laddad. Ett av barnen avfyrade ett skott inne på varuhuset.

Ingen ska ha skadats i samband med händelsen och varuhuset höll  öppet efter händelsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.