En man i New Orleans blev i måndags attackerad och konstateras fortfarande vara försvunnen på torsdagen. Arkivbild. Foto: Robert F. Bukaty/AP/TT

Man attackerad av alligator försvunnen i Idafloderna

Uppdaterad
Publicerad

Man letar fortfarande efter en man i 71-årsåldern vars arm bets av när han attackerades av en alligator i orkanen Idas översvämningar i New Orleans.

Det var under måndagen som Timothy Satterlees fru hörde stänkande utanför deras bostad i Slidell, en förort till New Orleans. Hon gick ut för att upptäcka att en alligator attackerade hennes man. En av hans armar slets av under den otäcka attacken, rapporterar AP.

Med deras hem omgivet av översvämningar, tog hon deras kanot för att söka hjälp. Men när Mrs. Satterlee och sheriffens andremän återvände till huset var hennes man borta.

Sökningspersonal med en kadaverhund letade förgäves efter spår av Timothy Satterlee, 71, på onsdagen, rapporterar AP.

– De sökte tills det blev mörkt, och tyvärr har vi fortfarande inte hittat Mr Satterlee. Det är stor sannolikhet att han är död, men vi kan inte säga med säkerhet förrän vi hittar kroppen, sa St. Tammany Parish sheriffs kapten Lance Vitter på torsdagen.

Se klipp på hur alligatorers tänkande fungerar:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.