Donald Trump gör sin klassiga gest ”you're fired” som han gjorde sig känd för i dokusåpan ”The Apprentice”. Foto: TT

Trumps producent: ”Finns mycket värre klipp”

Uppdaterad
Publicerad

Producenten för Donald Trumps dokusåpa ”The Apprentice” säger att Trumps sexistiska kommentarer som nyligen avslöjats bara är toppen av ett isberg.

På Twitter skriver tv-producenten Bill Pruitt, som producerade flera säsonger av dokusåpan ”The Apprentice” där Donald Trump medverkade:

”I egenskap av producent av säsong 1 & 2 av The Apprentice kan jag försäkra er: När det gäller inspelningarna av Trump så finns det mycket värre material.” Och skriver en hashtag med budskapet: Detta är bara början.

USA-val 2016

Grova sexistiska kommentarer

Den republikanske presidentkandidaten avslöjades nyligen med att ha fällt nedsättande kommentarer om kvinnor. ”När du är en stjärna låter de dig göra det. Vad du vill. Ta dem på fittan”, säger han i ett videoklipp från 2005.

Skandalen har nu rullat vidare. CNN publicerar tidigare opublicerade ljudklipp där Trump uttalar sig i radioprofilen Howard Sterns program. Trump var en frekvent återkommande gäst på radioshowen och har diskuterat allt från sex med kvinnor som har mens till Tiger Woods sexliv. Trump talar också om att han haft trekanter med olika kvinnor.

”Piece of ass”

Vidare diskuterar Trump bland annat storleken på sin dotters bröst, ger sitt godkännande till att dottern kallas för ”a piece of ass”.

I en ytterligare en radiointervju från 2006 skryter den då 60-årige Donald Trump att han inte skulle ha några problem med att få 24-åringar i säng.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

USA-val 2016

Mer i ämnet