Utrikesminister Margot Wallström kommer att i ett möte med USA:s utrikesminister Rex Tillerson diskutera situationen i Nordkorea och Ukraina. Foto: AP/TT

Uppgift till SVT: Margot Wallström möter Rex Tillerson i Wien

Uppdaterad
Publicerad

Enligt vad SVT Nyheter erfar så kommer en träff mellan Margot Wallström och USA:s utrikesminister Rex Tillerson att ske i Wien på torsdag.

Utrikesminister Margot Wallström kommer att i ett möte med USA:s utrikesminister Rex Tillerson diskutera situationen i Nordkorea och Ukraina. Mötet kommer att ske under ministermötet i Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) i Wien på torsdag, enligt uppgifter till SVT.

OSSE är en organisation för säkerhet och samarbete i Europa. Tidigare uppgifter gjorde gällande att Rex Tillerson skulle komma till Sverige för ett besök. Men sedan ändrade sig USA:s utrikesminister och i stället meddelade man att mötet kommer att ske någonstans i Euopa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.