Nu granskar vi sjukvården – hjälp till

Uppdaterad
Publicerad

När vi i en Sifomätning ställde frågan vilken valfråga som är viktigast hamnade sjukvård och äldreomsorg i topp.
I dag sätter vi igång en flera veckor lång granskning – och vi vill ha din hjälp.

För att ta emot alla era tips inför vår landsomfattande granskning öppnade vi ett telefonväkteri klockan nio på måndagsmorgonen samtidigt som vi var på plats vid fem sjukhus från Kiruna till Lund.

De tre specialreportrarna Bo Öhlén (omsorgsreporter), Christoffer Wendick (politikreporter) och Katia Elliott (sjukvårdsreporter) satt redo med sina telefoner och vid sjukhusen hade vi både reportrar och fotografer beredda att ta emot dina åsikter.

Dessutom satte vi halv elva igång en direktsändning på svt.se från de fem sjukhusen för att ta pulsen på vilka sjukvårdsfrågor som är viktigast för er.

Det var hårt tryck på telefonerna och för alla som inte hade möjlighet att träffa oss vid sjukhusen eller ringa till vårt telefonväkteri finns vi hela tiden både på Twitter, Instagram och Facebook genom SVT:s #dinröst. Dessutom nås vi via email på dinrost@svt.se.

Där kan ni kontakta oss med frågor och åsikter eller dela med er av bilder och filmer.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Fokus sjuk- och äldrevård

Mer i ämnet