Leo Razzak och Anne Lundberg, programledare i jobbdebatten. Foto: SVT

Programledarna: Hjälp oss med frågorna

Uppdaterad
Publicerad

På söndag sätter valrörelsen igång ordentligt med SVT:s jobbdebatt.
Nu finslipar programledarna Anne Lundberg och Leo Razzak, och de vill ha in frågor från tittarna via #dinröst.
– Det är viktigt att ni gör det, ta det här tillfället, säger Leo Razzak.

#dinröst har varit en röd tråd genom hela valrörelsen. Och när det nu är dags för slutspurten ger #dinröst dig möjlighet att ställa frågor direkt till toppolitikerna i jobbdebatten.

– Vi hoppas verkligen att alla på något sätt bidrar med sina frågor, det kan man göra via #dinröst, säger Razzak och fortsätter:

– Det är viktigt att ni gör det, ta det här tillfället, jag kommer att läsa alla frågor som kommer in och kommer verkligen att försöka lyfta in dem i debatten.

Kan man på något sätt komma med förslag på egna frågor till programmet?

– Absolut. Jag tycker att alla som vill ska engagera sig. Vi hoppas verkligen att alla på något sätt bidrar med sina frågor, det kan man göra via #dinröst. Det är viktigt att ni gör det, ta det här tillfället, jag kommer att läsa alla frågor som kommer in och kommer verkligen att försöka lyfta in dem i debatten.

Orolig för vädret

Nästan allt är klappat och klart inför direktsändningen. Det är bara en sak som gör Anne Lundberg lite skakig inför debatten.

– Det enda som vi är ganska oroade för nu, eftersom vi har valt att sända utomhus, är vädret. Men vi håller tummarna för att det ska klara sig i alla fall.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Jobbdebatten

Mer i ämnet