Peter Wallmark (SD): ”För mycket plakatpolitik – vi tänker inte ge ett vallöfte”

Uppdaterad
Publicerad

Sverigedemokraterna kom in i Stockholms kommunfullmäktige för första gången 2014. Sedan dess har man dock varit ute i kylan då ingen velat samarbeta med dem. Även inför valet i år gör de andra partierna tydligt att SD inte är ett parti man ser som möjlig samarbetspartner. Idag har hälften av de sex fullmäktigeledamöterna uteslutits. Något den nya ledningen inte känner att den kan ta ansvar för.

Sverigedemokraterna vill se ett Stockholm som växer utan att man förstör historiska byggnader. Man menar att det byggts allt för många ”lådhus” och snabbproduktioner. Visionen är att Stockholm ska bygga attraktivt.

Sverigedemokraternas framtidsvision

Förbjud slöja på barn i Stockholms skolor, sänk skatten men inför inte marknadshyror på Stockholms hyresrätter. Hör den tilltänkta gruppledaren svara på frågorna som delar Stockholmspolitikerna.

Snabbfrågor till SD

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Val 2018 Stockholm

Mer i ämnet