Val 2018

Ska skattepengar finansiera den här typen av projekt?

Uppdaterad
Publicerad

Planerna på att utvidga friluftsområdet på Billingen i Skövde kommun väntas kosta 300 miljoner kronor. Satsningen har debatterats friskt. Vad tycker du?

SVT rapporterade · Ska skattepengar finansiera den här typen av projekt?

07.57
Neeeeeej! ABSOLUT INTE! ÅLDRINGSVÅRD OCH ASSISTENSHJÄLP TILL BEHÖVANDE BARN MED ALLVARLIGA SJUKDOMAR ska pengarna användas till!
07.57
Nej det tycker jag inte att skattepengar skall gå till sånt, om dom gör det skall dom som bor där få sänkt skatt med 10%, det blir för mycket för dom som bor där om det plötsligt kommer massa människor som grisar ner och leker rövare, det gör dom redan på andra ställen och det är kommunen som har ansvar att det inte skall bli som dom övriga ställen där det har blivit bara pannkaka av det.
08.17
Kan tycka att det måste finnas annat att lägga pengar på i kommunen. Som att återinföra busslinjerna både till: Billingehus och till: Simsjön som Också är en Underbar pärla men som nu bara är tillgängligt för dom som har bil.
08.17
Många vägar på landsbygden (Billingen) har en mycket dålig standard. Där behövs pengarna bättre.
08.17
Tycker det är ok att satsa på skidspårsanläggningen. Dock inte på slalombacken och gondolen...
08.17
Vansinnigt😡lägg dessa pengar på vårdomsorg o skolan.
08.17
Bra att satsa på spåren och konstsnöspår och andra aktiviter .
Slalombacken gondol och Billingehus är att kasta pengarna i sjön . Kommunen ska stötta renoveringen av Billingehus vilket inte är bra då det finns säkert andra hotell som oxå vill ha stöttning som är minst lika viktiga för Skövde.
08.58
Det är en jättebra investering för Skövdes välmående i framtiden. Sedan ska man nog inte blåsa upp detta allt för stort när man i lilla Grästorp planerar för en anläggning runt 600 miljoner och Skövde är en 10 gånger större stad.
08.58
Storhetsvansinne!! Pengarna skulle göra mer nytta i skolorna och förskolorna. Gondollift och konstsnö?! Varför?
09.09
Det är enklare stt investera i skidspår och fritid än att anställa lärare och kunnig personal i skolor och dagis.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Skövde

Mer i ämnet