Gå direkt till innehållet

Våra kanaler och tjänster

SVT1 är Sveriges största tv-kanal med ett brett utbud för alla. Här kan du se program i alla genrer: nyheter, debattprogram, drama, nöje, talkshows, sport, samhälls- och faktaprogram och mycket mer.
Är du frågvis och nyfiken? Då är SVT2 din kanal. Fokus ligger på fakta, kultur och samhälle. Här speglar vi hela landet och tar världen till Sverige. I SVT2 visas program på minoritetsspråk och på dagtid sänder vi SVT Forum.
SVT Play är Sveriges största online-tjänst med program som sänds i alla SVT:s kanaler, men också sånt vi gjort exklusivt för Play. Svenska program är i regel tillgängliga 30 dagar efter att det sista avsnittet sänts.
Missade du ditt favoritprogram? SVT24 tar över när Barnkanalen slutat sända på kvällarna. SVT24 sänder mellan klockan 21.00 och 05.30. I kanalen visar vi program från SVT1, SVT2 och SVT Play vid flera tillfällen – och på tider som kanske passar dig bättre.
En reklamfri kanal för alla barn i Sverige, från förskoleåldern upp till tonåren. Barnkanalen sänder mellan klockan 05.30 och 21.00. Här visas svenskproducerade barnprogram och inköpta program som vi dubbat för de yngsta som inte kan läsa.
På Kunskapskanalen hittar du faktaprogram av hög kvalitet, en blandning av historia, vetenskap, natur, äventyrsprogram och berörande dokumentärer. Det är SVT och UR som tillsammans ser till att Kunskapskanalen alltid sänder inspirerande och relevanta program.
svtnyheter_logo.png
svtsport_logo.png
Bolibompa_logo.png
oppetarkiv_logo.png

Våra appar

Appar du använder med mobil och läsplatta
SVT Sport
Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
SVT Play
Med SVT Play kan du se SVT:s program och sändningar när och där det passar dig bäst.
Duo
I Duo samlar vi våra interaktiva upplevelser till några av våra käraste underhållningsprogram.
SVT Nyheter
Överblick och snabbare koll på läget. För det som händer där du bor, i Sverige och i världen.
SVT Barn
En app fullspäckad med roligt och lärande innehåll för barn som vuxna.