Gå direkt till innehållet

De här programmen söker deltagare just nu

 

Första dejten söker singlar!
Vill du hitta den stora kärleken, känna glöden, eller bara träffa en ny spännande person? Ta chansen i tredje säsongen av Första dejten! Vi söker singlar över hela landet, i alla åldrar och med olika bakgrund som känner sig manade att gå på en blind date. 💕 
Sök här!

Ansök om publikbiljetter till Smartare än en femteklassare! 
Nu kan du äntligen ansöka om biljetter till Smartare än en femteklassare! Kom till SVT:s studio i Göteborg och delta i spännande och roliga inspelningar tillsammans med Josefin Johansson, våra slipade femteklassare och modiga tävlande! Biljetterna till inspelningarna är gratis och alla är välkomna att ansöka om publikplatser, dock gäller följande: - undre åldersgräns 11 år - det är INTE först till kvarn som gäller, eftersom vi vill ha en blandad publik - vi kan inte utlova någon platsgaranti eftersom det är många som vill komma på inspelningarna Så ta med klasskamrater, grannar, kollegor, mormor, kompisar, föreningen eller barnbarnen så utlovar vi en rolig eftermiddag/kväll i SVT:s lokaler. Välkommen med din intresseanmälan!
Fyll i din ansökan här

Nu kan du anmäla dig till Det sitter i väggarna 
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med historikern Christopher O´Regan och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Christopher gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.

Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan.
Fyll i din ansökan här.

INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGEN
SVT behandlar uppgifter om ditt namn, ålder, telefonnummer, e-postadress, adress samt husobjekt och alla andra personuppgifter som du uppger när du ansöker om att vara med i programmet Det sitter i väggarna. Behandlingen sker för att kunna bedöma om du och ditt projekt ska få delta i programmet. Alla uppgifter som behandlas av SVT stannar inom EU/EES. Dina personuppgifter lämnas till Baluba AB. All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.


Vem vet mest söker deltagare!
Nu söker vi nya kalenderbitare, besserwissrar och kunskapsnördar som vill vara med i kommande säsonger av Vem Vet Mest!
Läs mer och ansök här.


Vill du medverka i Vem bor här?
Fem främlingar går husesyn i varandras hem. Personerna vet ingenting om varandra, förutom namn, yrke och första intrycket.
Efter husesynerna ska var och en försöka para ihop rätt person med rätt hem, och den som får flest rätt – vinner 10 000 kr!

Vi söker personer från hela landet med unika, moderna, udda, äldre, ”vanliga” hem m.m. Hemmen kan vara allt från husbåten, designervillan till det hemtrevliga radhuset. Vill du visa upp ditt drömhem – och samtidigt ha chansen att vinna 10 000 kr?
Ansök här


Sök till Husdrömmar!
Stor som liten, nybygge eller renovering, udda eller galet, enkelt eller smart, gammalt eller nytt, i skogen eller i stan, en stuga eller lägenhet – Oavsett hur eller var så söker vi er som bygger er dröm!

Sök till husdrömmar här eller tipsa oss på husdrommar@svt.se!

Allt för Sverige is searching new participants
We would like to know more about you and your Swedish cultural heritage. The more information you provide on every question the better. One requirement is that you have never visited Sweden before.

Apply here and hey: Good luck to you! 


Vill du medverka i Barnkanalen?
Här samlar Barnkanalen information om program som söker medverkande.

Var med i Barnkanalen


Vill du vara publik i Opinion Live?
Maila opinionlivepublik@svt.se.