Gå direkt till innehållet

De här programmen söker deltagare just nu

Intresseanmälan till Bästa träningen
Känner ni er tröttare nu än förr, har det blivit tungt att gå upp för trappor? Soffan är alldeles för skön och det tar emot att ta cykeln till jobbet? Då kan ni vara rätt för experimentet!  Vill du och din partner vara med i SVT Vetenskaps träningsexperiment?
Ansök genom att mejla till nicole.ryden@svt.se 
Läs mer här. 

Intresseanmälan till Gift till första ögonkastet
Söker du kärleken och har modet att gifta dig med någon du aldrig tidigare träffat? Experterna i ”Gift vid första ögonkastet” är återigen redo för att matcha främlingar med målet att skapa hållbara äktenskap. Om du känner dig redo, fyll i intresseanmälan nedan!
Ansök här!

Vill du vara med i Vem bor här?
Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du intredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig!  
Ansök här!

Har du tankar om framtiden och hur du vill leva ditt liv? Sök till vårt nya program Helt Ärligt!
Funderar du på om du valt rätt vad gäller jobb, studier, var du vill bo eller nåt annat i livet? Eller handlar tankarna om kärlek, förhållanden eller om att träffa nån? Nu söker vi dig som är i åldern 20-27 år och som tillsammans med någon du känner vill vara med i ett nytt tv-program på SVT och prata om sin historia, livet och framtiden. Maila cat.kobb@svt.se för att få veta mer. Skriv gärna lite om dig, var du bor, ålder och var du befinner dig just nu i livet. 

Vem vet mest söker nya deltagare! 
Nu söker vi nya kalenderbitare, besserwissrar och kunskapsnördar som vill vara med i kommande säsonger av Vem Vet Mest!
Ansök här! 

Anmäl dig till Smartare än en femteklassare!
Imponerades du av klassen eller är du en skolälskare som bara måste visa vad du kan? Då kanske du är precis den vi söker om det blir ytterligare en säsong av Smartare än en femteklassare! Eller är du vuxen och tävlingssugen eller vill du anmäla någon annan så gör du det här också!
Barn: Ansök här!
Vuxna: Ansök här! 

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 
Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! 

Älskar du charader, film, musik och kändisar? - Sök till Alla för en! 
Vi letar efter dig som vågar bjuda på dig själv, är utåtriktad och har hygglig koll på populärkultur. Vi söker även par som känner varandra, kollegor, bästa vänner, eller varför inte tävla mot din käresta eller mamma! Inspelning sker vardagar 28 maj - 14 juni på SVT i Göteborg. 

Låter det lockande? - Fyll i intresseanmälan nedan! 
Ansök här!

INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGEN
SVT behandlar uppgifter om ditt namn, ålder, telefonnummer, e-postadress, adress samt husobjekt och alla andra personuppgifter som du uppger när du ansöker om att vara med i programmet Det sitter i väggarna. Behandlingen sker för att kunna bedöma om du och ditt projekt ska få delta i programmet. Alla uppgifter som behandlas av SVT stannar inom EU/EES. Dina personuppgifter lämnas till Baluba AB. All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.

Vill du medverka i Barnkanalen?
Här samlar Barnkanalen information om program som söker medverkande.

Var med i Barnkanalen