Gå direkt till innehållet

De här programmen söker deltagare just nu
 

Vem vet mest söker nya deltagare! 
Nu söker vi nya kalenderbitare, besserwissrar och kunskapsnördar som vill vara med i kommande säsonger av Vem Vet Mest!

Ansök här! 
 

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 
Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.

Ansök här! 

Vi söker smartare femteklassare! 
Imponerades du av klassen eller är du en skol-älskare som bara måste visa vad du kan? Då kanske du är precis den vi söker om det blir ytterligare en säsong av Smartare än en femteklassare! Du kanske känner någon - en elev, ditt barn, barnbarn eller kanske grannens urhärliga unge som skulle passa perfekt?

Ansök här!

Älskar du charader, film, musik och kändisar? - Sök till Alla för en! 
Vi letar efter dig som vågar bjuda på dig själv, är utåtriktad och har hygglig koll på populärkultur. Vi söker även par som känner varandra, kollegor, bästa vänner, eller varför inte tävla mot din käresta eller mamma! Inspelning sker vardagar 28 maj - 14 juni på SVT i Göteborg. 

Låter det lockande? - Fyll i intresseanmälan nedan! 
Ansök här!

Intresseanmälan till Gift till första ögonkastet
Söker du kärleken och har modet att gifta dig med någon du aldrig tidigare träffat? Experterna i ”Gift vid första ögonkastet” är återigen redo för att matcha främlingar med målet att skapa hållbara äktenskap. Om du känner dig redo, fyll i intresseanmälan nedan!
Ansök här!

Vill du medverka i Auktionssommar?
Nu söker vi nya tävlande till sommarens inspelning av Auktionssommar. Är du och en vän intresserade? Skicka oss en intresseanmälan och berätta vilka ni är, vad ni har för relation och er vana av auktioner. Skicka anmälan till auktionssommar@svt.se


Ansök om publikbiljetter till Doobidoo 2019  
Nu släpper vi äntligen publikbiljetterna till Doobidoo! Kom till SVT's studio i GÖTEBORG och delta i spännande och roliga inspelningar tillsammans med Lasse Kronér och våra fantastiska artister. Biljetterna till inspelningarna är gratis och alla är välkomna att ansöka om publikplatser, dock gäller följande: - undre åldersgräns 12 år - det är INTE först till kvarn som gäller, eftersom vi vill ha en blandad publik - vi kan inte utlova någon platsgaranti eftersom det är många som vill komma på inspelningarna Så ta med grannar, kollegor, mormor, kompisar, föreningen, kören eller barnbarnen så utlovar vi en rolig och underhållande kväll i SVT’s lokaler. Välkommen med din intresseanmälan!
Ansök här! 

Första dejten söker singlar!
Vill du hitta den stora kärleken, känna glöden, eller bara träffa en ny spännande person? Ta chansen i tredje säsongen av Första dejten! Vi söker singlar över hela landet, i alla åldrar och med olika bakgrund som känner sig manade att gå på en blind date. 💕 
Sök här!

Nu kan du anmäla dig till Det sitter i väggarna 
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med historikern Christopher O´Regan och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Christopher gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.

Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan.
Fyll i din ansökan här.

INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGEN
SVT behandlar uppgifter om ditt namn, ålder, telefonnummer, e-postadress, adress samt husobjekt och alla andra personuppgifter som du uppger när du ansöker om att vara med i programmet Det sitter i väggarna. Behandlingen sker för att kunna bedöma om du och ditt projekt ska få delta i programmet. Alla uppgifter som behandlas av SVT stannar inom EU/EES. Dina personuppgifter lämnas till Baluba AB. All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på dataskyddsforordningen@svt.se.

 

Vill du medverka i Vem bor här?
Fem främlingar går husesyn i varandras hem. Personerna vet ingenting om varandra, förutom namn, yrke och första intrycket.
Efter husesynerna ska var och en försöka para ihop rätt person med rätt hem, och den som får flest rätt – vinner 10 000 kr!

Vi söker personer från hela landet med unika, moderna, udda, äldre, ”vanliga” hem m.m. Hemmen kan vara allt från husbåten, designervillan till det hemtrevliga radhuset. Vill du visa upp ditt drömhem – och samtidigt ha chansen att vinna 10 000 kr?
Ansök här

Allt för Sverige is searching new participants
We would like to know more about you and your Swedish cultural heritage. The more information you provide on every question the better. One requirement is that you have never visited Sweden before.

Apply here and hey: Good luck to you! 

Vill du medverka i Barnkanalen?
Här samlar Barnkanalen information om program som söker medverkande.

Var med i Barnkanalen


Vill du vara publik i Opinion Live?
Maila opinionlivepublik@svt.se.