Gå direkt till innehållet

De här programmen söker deltagare just nu

Nybygge eller renovering, stort som smått - Vill du delta i Husdrömmar? 
Till kommande säsonger av Husdrömmar söker vi nu nya, engagerade husbyggare att inspireras av och berätta om för programmets drygt en miljon trogna tv-tittare. Även om ditt husprojekt redan är påbörjat är du välkommen med en ansökan.
Ansök här! 

Publik till Doobidoo 
Vill du vara publik i det musikinriktade underhållningsprogrammet Doobidoo? 
Då kan du ansöka här

Sök till TV-Succén Första Dejten!
Vi söker singlar över hela landet, i alla åldrar och med olika bakgrund som känner sig manade att gå på en blind date. Vill du hitta den stora kärleken?  Nu har du chansen! 
Skicka in din ansökan här!

Intresseanmälan till Det sitter i väggarna
Vill du veta mer om ditt hem och de som bott där tidigare?
Just nu söker vi deltagare till tv-programmet Det sitter i väggarna med antikexperten Rickard Thunér och byggnadsantikvarien Erika Åberg. Rickard gräver i det förflutna och Erika tipsar om hur man med gamla byggnadstekniker kan återställa valda delar av bostaden.

Om du tycker att detta låter intressant, eller vill tipsa om någon, hör av dig omgående med en intresseanmälan!
Ansök här!

Vill du vara med som publik när Smartare än en femteklassare spelas in? 
Vad minns du egentligen av det du lärde dig i grundskolan? Ta chansen och se vuxna tävlande som sätter sina grundskolekunskaper på prov. Till sin hjälp har de tävlande en stab av mycket kunniga femteklassare som kan hjälpa dem att vinna en kvarts miljon kronor. Programledare är Josefin Johansson. 
Ansök här! 

Vill du vara publik i Svenska nyheter?
Programmet som förklarar varför saker är som de är, hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte vet är politik.
Ansök här!

Byggprogram söker unga och studerandes bostäder för makeovers
Är ditt nuvarande hem det enda du kan få pga bostadsbrist eller ekonomi? Vägrar du att bjuda hem människor för att det inte känns som ett riktigt "hem"? I SVT:s nya byggprogram vill vi hjälpa dig mellan 16-35 år, som bor på max 20 m2, att få ett mer praktiskt och snyggt hem.Vi vill förvandla ditt trista compact living till något du kan trivas i!
Skriv och berätta om vem du är, hur du bor, hur din ekonomi ser ut och vad du längtar efter i ditt hem. Bifoga foton!
Mejla din ansökan till: ann-sofie.andersson@svt.se 

Intresseanmälan till Bästa träningen
Känner ni er tröttare nu än förr, har det blivit tungt att gå upp för trappor? Soffan är alldeles för skön och det tar emot att ta cykeln till jobbet? Då kan ni vara rätt för experimentet!  Vill du och din partner vara med i SVT Vetenskaps träningsexperiment?
Ansök genom att mejla till nicole.ryden@svt.se 
Läs mer här. 

Intresseanmälan till Gift till första ögonkastet
Söker du kärleken och har modet att gifta dig med någon du aldrig tidigare träffat? Experterna i ”Gift vid första ögonkastet” är återigen redo för att matcha främlingar med målet att skapa hållbara äktenskap. Om du känner dig redo, fyll i intresseanmälan nedan!
Ansök här!

Vill du vara med i Vem bor här?
Nu kan du söka till nästa säsong av Vem bor här! Är du intredningsintresserad? Vill du vara med och visa upp ditt hem i tv och samtidigt få ett minne för livet? Välkommen att anmäla dig!  
Ansök här!

Älskar du charader, film, musik och kändisar? - Sök till Alla för en! 
Vi letar efter dig som vågar bjuda på dig själv, är utåtriktad och har hygglig koll på populärkultur. Vi söker även par som känner varandra, kollegor, bästa vänner, eller varför inte tävla mot din käresta eller mamma!

Låter det lockande? - Fyll i intresseanmälan nedan! 
Ansök här!

Vill du medverka i SVT:s barnprogram?
Här samlar SVT Barn information om program som söker medverkande.

Var med i SVT Barn