Gå direkt till innehållet

Vi är Sveriges bästa underhållningssajt

Internetworld har just presenterat sin topp 100 över de bästa sajterna i Sverige. I kategorin underhållningssajt vann SVT.

 

 

 

SVT kom alltså på första plats på Internetworlds topp 100-lista över de bästa underhållningssajterna i Sverige med motiveringen:

”Att gräva där man står kan ibland räcka alldeles utmärkt. SVT har det senaste året inte lanserat någon revolutionerande ny plattform, men har ändå tagit viktiga steg i att sprida sitt material till flera. Den nya dedikerade appen och sajten för barnmaterial älskas av barnfamiljer, med SVT Flow försöker man nå en ny playpublik och med Apple TV-appen ökar tillgängligheten för SVT:s streamade material ytterligare. Sammantaget gör det att SVT förtjänar titeln som årets underhållare.”

– Det här är så klart jätteroligt. Vi försöker hela tiden vara relevanta för hela Sveriges befolkning och det innebär att vi försöker vara där publiken är med innehåll som engagerar. Det är då extra kul att få ett så fint erkännande, säger Karin Schmidt, kanalchef online.

 

Publicerad: