Fem spännande serier du inte får missa

Kommissarie Cassie Stuart (Nicola Walker) och kollegan Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) i serien Saknad, aldrig glömd.
Kommissarie Cassie Stuart (Nicola Walker) och kollegan Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) i serien Saknad, aldrig glömd.

I takt med att temperaturen sjunker finns det väl få saker som passar bättre än att sjunka ner i soffan och se på spännande serier. Här är fem höjdpunkter i SVT Play just nu.

Saknad, aldrig glömd

Kommissarie Cassie Stuart är en av de mest begåvade mordutredarna vid The Met i London, och när ett skelett hittas efter att ha varit begravt i 39 år under golvet i en källare, kallas hon in för att lösa fallet. Tillsammans med kollegan Sunny Khan börjar Cassie gräva i offrets förflutna och upptäcker lögner som bevarats i nästan 40 års tid. Fallet växer och kommer visa sig ha kopplingar till fem familjer, som alla tycks ha egna skäl till att hålla tyst. Det blir för utredarna en resa tillbaka till en helt annan tid, en tid som som vissa inte vill minnas

Se Saknad, aldrig glömd i SVT Play

Doctor Foster

Den briljanta läkaren Gemma Fosters tillvaro rasar samman när hon misstänker att hennes man har en affär. Sanningen visar sig vara mer chockerande än hon först misstänkt.

Se Doctor Foster i SVT Play

Fångade

En styckad kropp hittas i vattnet utanför en liten stad på Island. Samtidigt blir staden helt isolerad på grund av en svår storm. Polisens brottsplatstekniker kan inte komma fram och det blir upp till den lokala polischefen och hans två poliser att utreda mordet.

Se Fångade i SVT Play

Follow the money

Kriminalpolisen Mads blir inkallad för att undersöka en kropp som har spolats iland nära en vindkraftpark. Först verkar händelsen vara en tragisk olycka, men snart leder vissa spår mot en av Danmarks mest framgångsrika och ledande energiföretag, Energreen. På Energreen finns den karismatiske VD:n Sander och den karriärsugna juristen Claudia. På en bilverkstad i närheten jobbar den före detta biltjuven Nicky, som har lagt det kriminella livet bakom sig. Men hans nya kollega Bimse lockar in honom i nya dåligheter. En serie om ekonomisk brottslighet som utspelas i bankvärlden, på börsen och i storföretagens styrelserum - en smutsig historia om makt som korrumperar.

Se Follow the money i SVT Play

Bron

I veckan blev det äntligen klart att världssuccén Bron får en fjärde säsong. Passa på att se de tre första säsongerna medan du väntar.

Se Bron i SVT Play