Studio Plus: ”Som en kundtjänst i TV”

Nu i höst startar ett helt nytt program med titeln Studio Plus. Det kommer att visas i Kunskapskanalen direkt efter vanliga Plus i SVT1.

– Det är ett program där vi har ett gäng experter som ska hjälpa tittarna med vardagsnära problem, säger programledaren Karin Adelsköld.

Studio Plus kommer att bygga mycket på de frågor och problem som kommer in via tittartips och Karin uppmanar därför tittarna att höra av sig redan nu med konsumentrelaterade funderingar, frågor och dilemman.

– Det kan handla om pengar, prylar, mat, hälsa, något du köpt eller inte köpt, eller försäkringar eller precis vad som helst, säger Karin Adelsköld.

För att tipsa Studio Plus skriver ni till den vanliga mejladressen: plus@svt.se, men märk mejlet med ”Studio Plus”. På sociala medier kan man använda #surkund och #gladkund för att uppmärksamma vad som fungerar bra och vad som förtjänar en känga - vi följer flödet!

Karin kommer att fortsätta göra sina tester i vanliga Plus parallellt med det nya programledarjobbet.

Studio Plus har premiär den 10 september kl 22:00 i Kunskapskanalen och kommer alltså att visas direkt efter Plus reguljära sändningar i SVT1.