Tareqs 3 sorters snittar
Tillagningstid:
Publicerat:
2020-04-20Tillagningstid:
Tareqs läckra snittar med ost, fisk och kött från Trädgårdstider.
Ingredienser
4 portioner
Ost och vindruva
- 4 skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 200 gbrie
- 200 ggorgonzola
- 8salladsblad
- 12vindruvor, kärnfria
Saltrulle och pepparrotsvisp
- 4 skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 8salladsblad
- 16 skiva(or)saltrulle
- 1 dlvispgrädde
- 2 mskpepparrot, fint riven
- krasse
Ansjovis och ägg
- 4 skiva(or)bröd, grovt
- smör
- 8salladsblad
- 8 stansjoviskryddad sillfilé
- 4 stägg, hårdkokta
- 2 stschallottenlök
- 4dillkvistar
Så lagar du
Ost och vindruva
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad, ost och vindruvor.
Saltrulle och pepparrotsvisp
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad och skivad saltrulle.
2. Vispa grädden och blanda samman med pepparrot. Toppa snittarna med grädden och klippt krasse.
Ansjovis och ägg
1. Smöra brödet och dela det på diagonalen till trekanter. Toppa med sallad, sill, skivat ägg, tunt skivad lök och dill.