5:2-snittar med melon och polkabeta

Spett med grönsaker och frukt.

Publicerat:

Tillagningstid:

"10-kaloriar'n"! En färgrik tallrik med 15 snittar. 10 kcal.

Ingredienser

15portioner

  • 3msk
    röd pesto med soltorkade tomater
  • 1st
    honungsmelonhalva
  • 1st
    polkabeta
  • ½st
    gurka
  • 15st
    oliver med vitlökssmak

Antal gram per innehåll och snitt

  • 4g
    körsbärstomathalva vänd i röd pesto
  • 3g
    mangobit
  • 1g
    polkabetaskiva
  • 1g
    gurkskiva
  • 3,5g
    oliv med vitlökssmak

Så lagar du

1. Dela körsbärstomaterna på mitten. Klicka i peston i en liten skål och blanda sedan runt tomathalvorna så de blir täckta.

2. Melonkulorna tar du ut med ett kuljärn, har du inte ett sådant kan du skära dem i tärningar.

Dela det här receptet med dina vänner!