5:2-snittar med melon och polkabeta
Tillagningstid:
Publicerat:
2018-09-18Tillagningstid:
"10-kaloriar'n"! En färgrik tallrik med 15 snittar. 10 kcal.
Ingredienser
15 portioner
- 3 mskröd pesto med soltorkade tomater
- 1 sthonungsmelonhalva
- 1 stpolkabeta
- ½ stgurka
- 15 stoliver med vitlökssmak
Antal gram per innehåll och snitt
- 4 gkörsbärstomathalva vänd i röd pesto
- 3 gmangobit
- 1 gpolkabetaskiva
- 1 ggurkskiva
- 3,5 goliv med vitlökssmak
Så lagar du
1. Dela körsbärstomaterna på mitten. Klicka i peston i en liten skål och blanda sedan runt tomathalvorna så de blir täckta.
2. Melonkulorna tar du ut med ett kuljärn, har du inte ett sådant kan du skära dem i tärningar.