Ägg- och kaviarröra till knäckebröd
Publicerat:
2020-02-19Tillagningstid:
En röra som är så fantastisk god på knäckebröd. Den är perfekt att ta med på utflykten i en burk eller ha stående i kylen till snabbt mellanmål.
Ingredienser
2portioner
- 4ägg
- 2mskkaviar
- 2mskmajonnäs
- 2mskgräslök, fint skuren
- 1mskkapris (kan uteslutas)
- ev. salt och lite nymald svartpeppar
Så lagar du
1. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg ner äggen i det kokande vattnet. Koka 8 minuter. Kyl av och skala äggen.
2. Skär äggen i två omgångar i äggskärare eller hacka dem.
3. Blanda de hackade äggen med kaviar, majonnäs, gräslök och kapris. Smaka av med lite salt och peppar.
4. Klicka ut röran på knäckebröd.