Ägg- och kaviarröra till knäckebröd

Ägg- och kaviarröra till knäckebröd.

Publicerat:

Tillagningstid:

En röra som är så fantastisk god på knäckebröd. Den är perfekt att ta med på utflykten i en burk eller ha stående i kylen till snabbt mellanmål.

Ingredienser

2portioner

  • 4
    ägg
  • 2msk
    kaviar
  • 2msk
    majonnäs
  • 2msk
    gräslök, fint skuren
  • 1msk
    kapris (kan uteslutas)
  • ev. salt och lite nymald svartpeppar

Så lagar du

1. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg ner äggen i det kokande vattnet. Koka 8 minuter. Kyl av och skala äggen.

2. Skär äggen i två omgångar i äggskärare eller hacka dem.

3. Blanda de hackade äggen med kaviar, majonnäs, gräslök och kapris. Smaka av med lite salt och peppar.

4. Klicka ut röran på knäckebröd.

Dela det här receptet med dina vänner!