Ananaspapegoja

Ananaspapegoja.

Publicerat:

Tillagningstid:

Kolla in detta tips om ni vill servera er ananas på ett roligt sätt i sommar.

Ingredienser

4portioner

  • 1
    ananas
  • 1
    klementin
  • 1
    godisfisk, orange
  • 2st
    blåbär
  • tandpetare

Så lagar du

1. Skär av ca 1/3 av ananasens topp med blasten kvar. Blasten är papegojans fjädrar.

2. Gröp ur botten av ananasen och skär innehållet till fyrkantiga bitar.

3. Ta sedan toppen av ananasen och skär bort skalet och forma till ett huvud. Låt blasten sitta kvar.

4. Ta hjälp av en tandpetare och sätt på två blåbär som ögon, en halv klementinklyfta som näbb och en orange godisfisk som hår.

5. Lägg de urgröpta ananasbitarna i den urgröpta ananasbotten och sätt fast ananaspapegojan på kanten.

Dela det här receptet med dina vänner!