Anettes chicken mango chutney
Tillagningstid:
Publicerat:
2012-10-24Tillagningstid:
Ingredienser
4 portioner
- 1 stgrillad eller stekt kyckling (eller motsvarande mängd filé)
- 4 dlris
- 10-12 stchampinjoner
- 2 stburkar Creme Fraiche (vanlig)
- 1 dlmango chutney
- 3-4 stvitlöksklyftor
- kryddor
Så lagar du
1. Koka riset och lägg det i en smord gratängform.
2. Bena kycklingen och lägg den på riset.
3. Stek champinjonerna och tillsätt creme fraiche, mango chutney, den pressade vitlöken och kryddorna (salt, peppar, lite cayenne och citronpeppar).
4. När såsen är varm, häll den över kycklingen och riset.
5. Gratinera i ugn, 250 grader, ca 20 minuter.
6. Servera med sallad eller broccoli.
Smaklig måltid!