Äppelbiscotti
Publicerat:
2018-10-25Tillagningstid:
Goda och smakrika skorpor som bakas på det som blir över när du mustat äpplen.
Ingredienser
- 250grester från äppelmustning
- 1vaniljstång
- 250gsocker, ekologiskt
- 250gvetemjöl, ekologiskt
- 1tskbakpulver
- 1nypa(or)salt
- 2ägg, stora ekologiska
- 1bit ingefära, riven
- 1skiva(or)smör
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 150 grader, varmluft, eller 175 grader vanlig.
2. Mixa alla ingredienser i en matberedare till en deg. Tillsätt mer mjöl om degen blir för lös.
3. Rulla ut längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugn tills rullar börjar få lite färg och blivit halvfasta, cirka 15 minuter.
4. Tag ut och skär i skivor. Lägg ut skivorna på en plåt och torka sedan i ugn på 110 grader tills krispiga.
5. Tag ut och låt svalna.