Äppelbiscotti

Äppelbiscotti.

Publicerat:

Tillagningstid:

Goda och smakrika skorpor som bakas på det som blir över när du mustat äpplen.

Ingredienser

  • 250g
    rester från äppelmustning
  • 1
    vaniljstång
  • 250g
    socker, ekologiskt
  • 250g
    vetemjöl, ekologiskt
  • 1tsk
    bakpulver
  • 1nypa(or)
    salt
  • 2
    ägg, stora ekologiska
  • 1
    bit ingefära, riven
  • 1skiva(or)
    smör

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 150 grader, varmluft, eller 175 grader vanlig.

2. Mixa alla ingredienser i en matberedare till en deg. Tillsätt mer mjöl om degen blir för lös.

3. Rulla ut längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugn tills rullar börjar få lite färg och blivit halvfasta, cirka 15 minuter.

4. Tag ut och skär i skivor. Lägg ut skivorna på en plåt och torka sedan i ugn på 110 grader tills krispiga.

5. Tag ut och låt svalna.

Dela det här receptet med dina vänner!