Aubergine med getost och honung

Aubergine med getost och honung.

Publicerat:

Tillagningstid:

Friterade skivor av aubergine som toppas med smakkompisarna getost och honung.

Ingredienser

8portioner

  • 1
    aubergine
  • salt
  • 1-2msk
    honung
  • vetemjöl
  • olja till fritering
  • 150g
    färsk, mjuk getost

Så lagar du

1. Skiva auberginen mycket tunt, lägg upp skivorna och salta lätt. Låt ligga 20 minuter. Torka av vätskan och vänd skivorna i vetemjöl. Värm honungen om du inte har flytande.

2. Hetta upp olja till 185 grader. Fritera skivorna någon minut till se de får lite ljus färg. Lägg upp dem på ett hushållspapper och låt rinna av.

3. Precis före serveringen klicka på 1 tsk getost på varje skiva. Ringla över lite honung. Servera.

Dela det här receptet med dina vänner!