Auberginecannelloni

Tillagningstid:

Auberginecannelloni.

Publicerat:

Tillagningstid:

Anne Lundberg jobbar i köket under filminspelning i Fjällbacka och kommer skådespelarna inpå (mat-)livet.

Ingredienser

4 portioner

  • 2 paket
    lasagneplattor, färska
  • 2
    aubergine
  • 1
    gul lök, stor
  • 2 klyfta(or)
    vitlök, rivna
  • ½ dl
    balsamvinäger
  • 1 burk(ar)
    krossade tomater
  • 1-2 dl
    kokta linser eller keso
  • 1 dl
    parmesan
  • 1 msk
    oregano
  • 1 msk
    basilika
  • 1 msk
    grönsaksbuljongpulver
  • 1 tsk
    timjan
  • 1 tsk
    socker
  • 2 dl
    grädde
  • salt och peppar

Bechamelsås

  • 50 g
    smör
  • ½ dl
    mjöl
  • 4 dl
    mjölk
  • 1 dl
    crème fraiche
  • ½ tsk
    grönsaksbuljongpulver

Gratinering

  • 2 dl
    parmesan, riven
  • 1
    mozzarella, skivad

Så lagar du