Biscotti med citron och tranbär

Biscotti med citron och tranbär

Ingredienser

12portioner

  • 2dl
    mandelmjöl
  • 1msk
    potatismjöl
  • 1dl
    hel mandel eller pistaschkärnor
  • ½ tsk
    bakpulver
  • ½ tsk
    vaniljpulver
  • 1msk
    råsocker
  • ½ dl
    torkade tranbär
  • ½ tsk
    kardemumma, mortlad
  • 1st
    citron, skalet rivet
  • 1st
    ägg
  • 1msk
    yoghurt

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt.

2. Forma till en längd, 2–3 cm tjock, ha lite vatten på händerna så går det lättare.

3. Grädda tills längden fått lite färg cirka 15 minuter.

4. Ta ut och skär i snittar 1–2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka cirka 30 minuter i ugnen på 100 grader.

Receptet går bra att dubblera.

Dela det här receptet med dina vänner!