Blomkålsvåfflor

Blomkålsvåfflor.

Publicerat:

Tillagningstid:

Krispiga våfflor med smält ost i smeten, naturligt glutenfria. Toppa med det du gillar, kanske avokado, röd lök och crème fraiche eller varför inte rökt lax, rom och gräslök?

Ingredienser

4portioner

  • 3dl
    blomkål, riven, ½ litet huvud
  • ½dl
    majsstärkelse
  • 2dl
    ost, riven
  • 2
    ägg
  • 1nypa(or)
    salt
  • 1nypa(or)
    svartpeppar
  • smör till gräddning

Förslag på topping

  • rökt eller gravad fisk
  • rom och crème fraiche
  • avokado och rödlök
  • knaperstekt bacon och pocherat ägg

Så lagar du

Blanda samtliga ingredienser, grädda gyllene våfflor i smörat järn. Lägg på valfri topping och njut!

Dela det här receptet med dina vänner!