Bönsallad med bacon och smörgåskrasse

Bönsallad med bacon och smörgåskrasse

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

10portioner

  • 2burk(ar)
    valfria bönor
  • 1paket
    bacon
  • 1kruk(or)
    vattenkrasse
  • 1st
    liten gul lök
  • 1/2msk
    dijonsenap
  • 1msk
    rödvinsvinäger
  • 1tsk
    honung
  • 1msk
    olivolja
  • 1/2tsk
    salt
  • 1krm
    peppar

Så lagar du

Skölj bönorna i kallt vatten i ett durkslag.

Finhacka baconet och knaperstek i panna. Låt rinna av på en bit hushållspapper.

Blanda alla ingredienser till vinägretten och häll den över bönor och bacon.

Klipp över krassen.

Blanda varsamt och servera.

Kostnad: ca 3 kr / person

Dela det här receptet med dina vänner!