Bookmaker sandwich

Bookmaker sandwich

Ingredienser

4portioner

  • 4skiva(or)
    á 160 g biffstek eller entrecôte
  • 4st
    stora skivor surdegsbröd
  • ½dl
    fransk senap
  • salt, vitpeppar
  • smör till stekning

Tillbehör

  • 1dl
    färsk pepparrot, riven
  • 4st
    äggulor
  • 4st
    saltgurkor, klyftade
  • extra tillbehör: stekt gul lök, blandad sallad, pommes frites

Så lagar du

1. Lägg köttet i en plastpåse, banka ut till cirka 1 centimeter tjocklek med hjälp av botten på en kastrull.

2. Stek köttet i smör 1-2 minuter per sida, salta och peppra. Lägg åt sidan och låt vila någon minut.

3. Rosta brödet (eller stek i smör). Bred senap på brödet, lägg köttet ovanpå och riv pepparrot över.

4. Lägg upp på tallrik med tillbehör i små skålar bredvid.

Dela det här receptet med dina vänner!