Carpaccio på bresaola

Carpaccio på bresaola.

Publicerat:

Tillagningstid:

Enkel förrätt med bresaola, pinjenötter, parmesan och ruccola.

Ingredienser

6portioner

  • 50g
    pinjenötter
  • 24skiva(or)
    tunna skivor bresaola, ca 250 g
  • 1 påse(ar)
    rucola, ca 70 g
  • 75g
    hyvlad parmesanost

Dressing

  • 1msk
    balsamvinäger
  • 2msk
    olivolja
  • 1krm
    salt
  • nymald svartpeppar

Så lagar du

1. Rosta pinjenötterna i en medelvarm panna. Passa noga så att de inte bränns.

2. Blanda dressingen. Skölj och torka rucolan. Fukta salladen med dressingen.

3, Lägg upp köttet och sallad på assietter. Strö över pinjenötterna, droppa ev. på lite olivolja på köttet.

Dela det här receptet med dina vänner!