Ceviche med fisk, lime och mango

Tid:

Ceviche med fisk, lime och mango.

Tid:

Klassisk peruansk rätt med rå fisk, lime och rå lök. Här gör Paul sin egen variant med mango, tomat och koriander.

Ingredienser

8 portioner

  • 600 g
    öring, filéad och tärnad
  • 10 st
    limon, eller 6 lime och 2 citroner
  • ½
    rödlök, finhackad
  • 1 st
    chili (Amarillo)
  • ½ st
    habanero
  • 1 st
    mango, tärnad
  • 2 st
    gurkor, tärnade
  • 2 st
    avokado, tärnade
  • 7 st
    tomater, tärnade
  • 1 kruk(or)
    koriander, strimlad
  • 2 kvist(ar)
    mynta (gärna uppväxt på friland eller vilt, ta annars mer), strimlade
  • salt och svartpeppar

Så lagar du

Här kan du skriva ett inlägg