Chokladklubbor

Chokladklubbor.

Publicerat:

Tillagningstid:

Snygga chokladklubbor passar som ett härligt avslut på middagen eller till högtidsfestens utbud av läckerheter.

Ingredienser

10portioner

  • 300g
    mörk-, mjölk- eller vit choklad, smält
  • 40g
    chokladbitar av mörk-, mjölk-, eller vit choklad (beroende på vilken choklad du använder)

Så lagar du

1. Börja med att smälta chokladen till runt 45 grader.

2. Tillsätt dina chokladbitar och rör hela tiden tills temperaturen på blandningen landar på 31 grader. Sila ut eventuella chokladbitar och fyll en spritspåse.

3. Spritsa ett mönster på ett bakplåtspapper och sätt dit en grillpinne. Strö över valfri dekor, t ex krossade polkagrisar eller frystorkade hallon. Låt allt stelna i kylen i ca 5 minuter.

Dela det här receptet med dina vänner!