Eftermarinerad rostbiff

Eftermarinerad rostbiff.

Ingredienser

10portioner

  • 1kg
    rostbiff, skivad
  • 2msk
    fransk senap
  • 2dl
    cocktailkapris
  • 1dl
    matolja
  • 4msk
    balsamvinäger
  • 1dl
    färska örter, hackade t ex bladpersilja, timjan och rosmarin
  • 2ask(ar)
    cocktailtomater, gärna olika färger
  • 1dl
    rostad lök eller syrad löksallad

Så lagar du

1. Blanda senap, 3 msk hackad kapris, olja, vinäger och örter.

2. Lägg köttet på ett fat, strö på tomater och ringla marinaden ovanpå. Garnera med hel kapris.

3. Toppa med färska örter, rostad lök eller syrad rödlök.


Tips

Om du vill kan du grunda fatet med grönsallad, så blir det lättare att drapera skivorna fint.

Dela det här receptet med dina vänner!