Fiskgryta med vitlöksyoghurt & ägghalvor

Tid:

Tid:

Ingredienser

4 portioner

  • 2 st
    gula lökar
  • 2 st
    morötter
  • 100 g
    palsternacka
  • 3 klyfta(or)
    vitlök
  • 4 cm
    ingefära
  • ¼ st
    röd chili, urkärnad och hackad
  • 2 paket
    krossade tomater
  • 1 tärning(ar)
    buljong (grönsaks eller höns)
  • 1 burk(ar)
    burk kikärter, kokta och sköljda
  • 400 g
    msc-märkt, vit fiskfilé
  • 2 st
    ägg, mjukkokta
  • strösocker
  • 1 msk
    pressad citron

Matvetesallad

  • dl
    vatten
  • ½ st
    buljongtärning (höns eller grönsaks)
  • 2 dl
    matvete
  • 2 st
    morötter, skivade
  • 300 g
    broccoli, i bitar
  • 1 st
    röd lök, klyftad
  • 3 cm
    ingefära, riven
  • ¼ st
    röd chili, hackad
  • 2 st
    vitlöksklyftor
  • ½ st
    citron, pressad
  • 75 g
    färsk spenat
  • 75 g
    fetaost

Vitlöksyoghurt

  • dl
    turkisk yoghurt
  • 2 klyfta(or)
    vitlök

Så lagar du

Här kan du skriva ett inlägg